Odjel za klasičnu filologiju

Obavijest za studente koji ne brane završni rad na Odjelu za klasičnu filologiju

Studenti koji ne brane završni rad na Odjelu za klasičnu filologiju, nakon obrane završnog rada ili položenog završnog ispita na drugom odjelu, trebaju se javiti e-mailom u tajništvo Odjela za klasičnu filologiju radi provjere uvjeta za završetak studija. U tom trenutku mora biti vraćena sva knjižnična građa u knjižnicu. Studentima će se potom na e-mail poslati uplatnica za troškove tiskanja diplome i promocije, ako je studentu studij Odjela za klasičnu filologiju A1. Ako je studij Odjela za klasičnu filologiju A2, student se javlja za uplatnicu u tajništvo drugog odjela.

Student potom podnosi zahtjev referadi za izdavanjem potvrde o završetku studija putem Microsoft obrasca. Referada šalje e-mail studentu, a student potvrdu o uplati dostavlja e-mailom u referadu. Referada šalje studentu potvrdu o završetku dvopredmetnog studija (Meri Lukić, mmirkovi@unizd.hr)

Prije završetka studija, studenti mogu, ako žele, dostaviti e-mailom u tajništvo dodatne podatke za dopunsku ispravu o studiju. Opširnije.