Odjel za klasičnu filologiju

Upisi na preddiplomske studije Grčkog jezika i književnosti te Latinskog jezika i rimske književnosti vrše se putem NISPVU sustava (državne mature), a temeljem natječaja koje objavljuje Sveučilište u Zadru.

Opširnije 

Upisi na diplomske studije Grčkog jezika i književnosti te Latinskog jezika i rimske književnosti vrše se putem  NISpDS sustava. Za prijavu u sustav je potreban aktivan AAI račun. Iz tog razloga, studentima koji završe studij u  tekućoj akad. godini, AAI korisnički račun će biti aktivan do 1. studenog. Ako vam AAI korisnički račun nije aktivan, javite se u Ured za preddiplomske i diplomske studije. Početak prijava studijskih programa je 3. srpnja 2022. U sustav se mogu prijaviti studenti koji još nisu završili studij, pa preporučamo da se zainteresirani što prije prijave.

Opširnije informacije o upisu mogu se naći u Natječaju. Natječaj za upis studenata na diplomske studije Sveučilišta u Zadru objavit će se ovdje.

Kandidati koji se upisuju preko NISpDS sustava prijavljuju se ovdje

Kalendar upisa na diplomske studije u akad. god. 2022./23. možete vidjeti ovdje.

Studenti koji ne završe studij na vrijeme za prijavu u prvom roku, moći će se prijaviti u drugom roku, ako završe studij do datuma prijave za drugi rok.