Odjel za klasičnu filologiju

Postupak obrane diplomskog/završnog rada

Prije obrane

Student piše diplomski/završni rad uz konzultacije s mentorom. Nakon što mentor u suglasnosti s članovima povjerenstva odobri rad studentu, student računalom ispunjava obrazac prijave, koji je dostupan ovdje. Ispunjeni obrazac student šalje e-mailom u tajništvo Odjela najmanje tjedan dana prije obrane zajedno s preslikom indeksa (ako ima indeks).

Mentor obavještava studenta o načinu i terminu obrane.

Student se preko Studomata prijavljuje na obranu za kolegij "Diplomski rad"/"Završni rad".

 

Nakon obrane

Studenti koji su obranili završni rad, javljaju se e-mailom u tajništvo Odjela, koje im šalje e-mailom uplatnicu za troškove tiskanja diplome i promociju. Studenti koji su obranili diplomski rad, uplatnicu dobivaju od voditeljice referade.

Mentor daje studentu potvrdu za predaju digitalnog i tiskanog primjerka diplomskog/završnog rada.

U roku od dva tjedna, studenti trebaju dostaviti (poštom) u referadu CD, tvrdi uvez rada (diplomski) ili meki uvez (završni) i sve popratne obrasce koji mogu biti u digitalnom obliku (potpisano i skenirano u pdf), a studenti preddiplomskog studija i potvrdu o plaćanju, poslano u referadu e-mailom voditeljici Meri Lukić (mmirkovi@unizd.hr). Zbog trenutne epidemiološke situacije, indeks nije potrebno slati u referadu nakon obrane. Referada šalje studentu potvrdu o završetku studija.

Adresa referade za slanje poštom:

Sveučilište u Zadru

Ured za preddiplomske i diplomske studije

Ruđera Boškovića 5/III

HR - 23 000 Zadar