Odjel za klasičnu filologiju
STIPENDIJE ZA STRUČNU PRAKSU I MOBILNOST

STIPENDIJE ZA STRUČNU PRAKSU I MOBILNOST

Objavljen je Natječaj za studentsku mobilnost u svrhu Erasmus+ stručne prakse koju studenti mogu ostvariti do kraja tekuće akademske godine. Više informacija možete pronaći ovdje.

Stipendija Diplomske škole za korejske studije

Diplomska škola za korejske studije (Graduate School of Korean Studies – GSKS) pri Akademiji za korejske studije (Academy of Korean Studies) započinje postupak upisa stranih studenata na magistarske i doktorske programe za ljetni semestar 2018. godine.

Zainteresirani za navedene programe mogu naći više informacija na internetskoj stranici intl.aks.ac.kr/english i u vodiču.

Rok za prijavu je 03.11.2017. godine u 17 sati.


Stipendija Akademije za korejske studije (AKS) za 2018. godinu
Akademija za korejske studije (Academy of Korean Studies – AKS) nudi studentima šestomjesečnu stipendiju za razdoblje od 1. ožujka do 31. kolovoza 2018.

Sve dodatne informacije možete pronaći na poveznicama ili u Vodiču za strane studente.
http://www.aks.ac.kr/univ/
http://www.intl.aks.ac.kr/english

Rok za prijavu je 17.11.2017. godine u 17 sati.
Pročitaj više
STIPENDIJE ZA STRUČNU PRAKSU I MOBILNOST
Xice

Xice

Stigle su ixice za studente koji su se upisali i fotografirali u prvom tjednu listopada. Mogu se preuzeti ­­­­­­­­­­­­­­­­­­u Studentkom klubu „Božo Lerotić“ (zgrada DHM-a, prizemlje) od 23. do 27. listopada 2017. u vremenu 9:00 – 12:00h i 13:00 – 15:00h. Potrebno je donijeti indeks i staru ixicu. Stare ixice poništiti će se 30. listopada 2017.
Pročitaj više
Xice
OBAVIJEST ZA BRUCOŠE - STUDOMAT

OBAVIJEST ZA BRUCOŠE - STUDOMAT

Da bi se upisali na izborne predmete, brucoši trebaju na Studomatu:
1. Kliknuti "Upis godine"
2. Pričekati da se pojavi naziv upisane kombinacije, pored kojih su crveno označene naredbe "upiši“. Kliknite narančastu strelicu kod naziva prvog studija
3. Odabrati izborne predmete (crvena boja pomaže da se lakše snađete)
4. Provjeriti jesu li vam već upisani obavezni predmeti. Ako nisu, upišite i njih.
5. Nakon što ste na jednom studiju odabrali sve potrebne predmete (provjerite Red predavanja) naredba "upiši" za svaki studij će postati zelena.
6. Na isti način odabrati predmete drugog studija (ako je potrebno).
7. Kada su ispunjeni uvjeti za oba studija, na ekranu će i druga naredba "upiši" pozeleniti, nakon čega treba kliknuti na "upiši" za obje kombinacije zajedno.
8. Pojavljuje se ekran za provjeru - pa provjerite jeste sve upisali ako treba. Ako je sve u redu, potvrdite upis klikom na naredbu.

Prije upisa ne zaboravite provjeriti raspored kako bi izbjegli kolizije.
Pročitaj više
OBAVIJEST ZA BRUCOŠE - STUDOMAT