Odjel za klasičnu filologiju
O B A V I J E S T   studentima prve godine preddiplomskog studija

O B A V I J E S T studentima prve godine preddiplomskog studija

Studenti prve godine preddiplomskog studija dužni su se do 1. prosinca 2013. javiti u vrijeme konzultacija ili mailom dodijeljenim mentorima.
Uloga studentskog mentora je savjetodavnog tipa, a uključuje sljedeće aktivnosti:

- pružanje pomoći davanjem savjeta (pomoć pri rješavanju problema tijekom studija, savjeti vezani uz akademsku prilagodbu i poboljšanje efikasnosti i dr.)

- informiranje (web stranica Sveučilišta, način polaganja ispita, ECTS bodovi, ustroj Sveučilišta i Odjela, Pravilnik o studiranju, Odluke Stručnih vijeća i Senata, ostali pravni akti)

- praćenje i usmjeravanje (odabir izbornih kolegija, pomoć pri izboru i nalaženju literature, posrednički rad između profesora i studenata, savjeti za daljnju organizaciju studija, poticanje i usmjeravanje potencijala izvrsnih studenata i dr.)

- individualni problemi vezani uz lošu akademsku i socijalnu prilagodbu (prema potrebi usmjeravanje na Studentsko savjetovalište)

- analiza uspjeha studenata na kraju svakog semestra/godine.

Popis dodijeljenih studentskih mentora možete pogledati ovdje.
Pročitaj više
O B A V I J E S T studentima prve godine preddiplomskog studija
Knjige

Knjige

Knjigu Latinska historijska gramatika možete preuzeti ovdje.
Knjigu Grčka historijska gramatika možete preuzeti ovdje.
Pročitaj više
Knjige
Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum je jednostavno probni tekst koji se koristi u tiskarskoj i slovoslagarskoj industriji. Lorem Ipsum postoji kao industrijski standard još od 16-og stoljeća, kada je nepoznati tiskar uzeo tiskarsku galiju slova i posložio ih da bi napravio knjigu s uzorkom tiska. Taj je tekst ne samo preživio pet stoljeća, već se i vinuo u svijet elektronskog slovoslagarstva, ostajući u suštini nepromijenjen. Postao je popularan tijekom...

Pročitaj više
Lorem Ipsum
First313233343536373840