Odjel za klasičnu filologiju

Obavijesti

UPIS IZBORNIH PREDMETA I PARCIJALA

UPIS IZBORNIH PREDMETA I PARCIJALA

Studenti Odjela za klasičnu filologiju koji žele u ljetnom semestru upisati parcijalno predmete iz više godine studija, zahtjev za parcijalu trebaju predati u tajništvo Odjela za klasičnu filologiju najkasnije do četvrtka 4. ožujka 2015.

Upis na izborne predmete s Odjela za klasičnu filologiju se vrši na način da se student prijavi predmetnom nastavniku na prvom predavanju i potom ode u referadu po naljepnicu s predmetima.
Pročitaj više
UPIS IZBORNIH PREDMETA I PARCIJALA
NASTUPNO PREDAVANJE

NASTUPNO PREDAVANJE

U utorak, 10. veljače 2015. s početkom u 11:30 na Odjelu za klasičnu filologiju održat će se nastupno predavanje dr. sc. Nade Bulić, znanstvene suradnice, u postupku izbora u znanstveno – nastavno zvanje docenta iz znanstvenog područja humanističke znanosti, polje filologija, grana klasična filologija, na temu "Izvori za poznavanje grčke tragedije". Pozivaju se studenti Odjela za klasičnu filologiju da prisustvuju predavanju, a koje je obavezno za studente Grčkog jezika i književnosti. Plakat
Pročitaj više
NASTUPNO PREDAVANJE
REKTOROVA NAGRADA

REKTOROVA NAGRADA

U ožujku na svečanoj sjednici povodom Dana sveučilišta u Zadru, dodijelit će se pet Rektorovih nagrada za studente za akademsku godinu 2013./2014. Slično prethodnoj godini, kriteriji za dobivanje Rektorove nagrade neće biti samo ostvareni prosjek ocjena, već i cjelokupni studentski angažman, odnosno, sve
druge studentske aktivnosti vezane za istraživački i stručni rad. Rektorovu nagradu mogu dobiti studenti treće godine preddiplomskog studija te studenti diplomskog studija.
Studenti Odjela za klasičnu filologiju koji se žele natjecati i koji ispunjavaju kriterije (opširnije), mogu se prijaviti u tajništvo Odjela za klasičnu filologiju s potrebnim dokumentima (opširnije) najkasnije do 23. veljače 2015. godine.
Pročitaj više
REKTOROVA NAGRADA
ISPITNI ROK

ISPITNI ROK

Studenti mogu početi s prijavljivanjem ispita putem Studomata. Ispitni rokovi su objavljeni na web stranici Odjela. Podsjećamo da je ispit potrebno prijaviti najmanje 8 dana prije ispitnog termina. Studenti koji su do akad. godine 2013./14., uključujući i tu godinu, prešli u status S, zbog čega ne mogu prijavljivati ispite putem Studomata, prijavljuju ispite putem linka koji se nalazi na web stranici Odjela, na vrhu s desne strane. Studenti koji su prešli u status izvanrednog studenta od akad. godine 2014./15., prijavljuju ispite putem Studomata, kao i redovni studenti.

Studenti koji još uvijek nisu otišli po naljepnice u referadu, ne mogu prijavljivati ispite, sve dok to ne naprave. Studenti koji imaju poteškoća s prijavljivanjem ispita, za upit se mogu javiti u tajništvo odjela, ali najmanje 8 dana prije ispita.
Pročitaj više
ISPITNI ROK
First3233343536373941